bjarne-aarsland-460x260

Optimismen rår på Nordheim

Nords fjorårssesong ble nærmest en fadese etter at laget ble trukket fra divisjonen fordi de manglet spillere til å møte opp på kamp. Nord-trener Per Erik Gjesdal trodde laget skulle slite med å skrape sammen nok spillere til årets sesong, men nå har pipa fått en annen lyd.

– Vi trodde vi skulle slite med å samle nok spillere til sesongen. Når treningene begynte så begynte folk å dukke opp, og da var målet å holde seg i divisjonen. Etter hver har vi bare fått flere og flere spillere, og nå håper vi på å kjempe fra midten og opp. Jeg klarer ikke helt å se hvilke lag som kan slå oss.

Troppen teller i dag rundt 32 spillere og inkluderer både nye og gamle fjes. 

– Aleksander Skree og Vadim Petrenko har kommet inn fra Skjold. Bala Garba skal spille for oss og sønnen til Wim Balm, Simon, er også i troppen.

Nord åpner sin sesong borte mot Sauda som forventer å ta mesteparten av sine poeng på hjemmebane.

– Det blir en tøff kamp. Sauda er et godt lag. Vi mangler også fire spillere, men det er på grunn av reise, ikke skader.