harald-s

-Bli med eller stå utenfor

Tysværordfører og styreleder i Haugaland Vekst, Harald Stakkestad, var klokkeklar i sine uttalelser i gårsdagens 1730. Han sier at Karmøy får være med i de planlagte samarbeidsforhandlingene om Haugaland Vekst eller stå alene.

Karmøy ønsker ikke å gå inn i Haugaland Vekst slik det drives nå. Kommunen har kommet med flere innspill til hvordan et felles interkommunalt næringssamarbeid bør drives, og at dette ikke samsvarer med måten Haugaland Vekst drives i dag.

For Haugesund,Tysvær, Bokn og Utsira som i dag utgjør Haugaland Vekst er det uaktuelt å starte en ny forhandlingsprosess rundt hvordan arbeidet skal drives. -Vi har snakket sammen med flere kommuner i over et år, og derfor er det uaktuelt å komme på et møte med Karmøy der vi skal starte fra bunnen av, sier tysværordføreren.
 
Kjell Arvid Svendsen og rådmann Arnt Mogstad, har ikke interesse av å gå inn i selskapet, sier blant annet Harald Stakkestad.
 
Vi skal forhandle med flere andre kommuner om medlemskap i Haugaland Vekst, og Karmøy får bli med på disse forhandlingene eller stå utenfor, sier Harald Stakkestad.
Her kan du se utdrag fra den tempererte debatten i gårsdagens 1730.