politiskilt_4

Politiet slår alarm

Politiet i Vindafjord og Etne slår alarm etter at tre personer falt i koma etter å ha drukket et ukjent flytende stoff.

Stoffet betraktes som livsfarlig, men politiet vet foreløpig ikke hva det er. Lensmann i Vindafjord, Ingvar Gjærde sier til avisa Grannar at politiet tror det kan være en blanding av GHB og et annet ukjent stoff.

Til nå skal flere personer ha hatt behov for førstehjelp etter å ha drukket stoffet. I tillegg skal flere personer ha tatt overdose, fått blackout, men kommet til seg selv igjen uten behandling. Alle de som skal ha brukt stoffet er mellom 18 og 30 år. De ulike tilfellene knyttes ikke til én bestemt fest, og skjedde ulike dager i forrige uke.

I følge politiet skal personer som har drukket det ukjente stoffet opplevd store ubehagligheter som etsende kjøttsår og sårskader i munn og hals.

Prøver av stoffet er sendt til KRIPOS for analyse og testing.