politiskilt_3

Nattens politilogg

Politiet har hatt nok å holde fingrene i natt til lørdag. Her er politiets operasjonslogg

Klokken 2343 stoppet politiet en 23 år gammel kvinne i Kopervik for en rutinekontroll. Hun hadde ikke førerkort, og er blitt anmeldt for forholdet.  

BRUK AV NARKOTIKA, HARALDSGATA, HAUGESUND

Narkotikahunder kan være effektive våpen mot narkotikakriminalitet. Det fikk to menn på henholdsvis 18 og 20 år erfare da en av politiets narkotikahunder markerte på de to da de var i Haraldsgata. Ved næremere kontroll var det tydelige tegn på at de to hadde brukt narkotika. Begge ble tatt med til Haugesund politistasjon for nærmere undersøkelser. Der innrømmet begge at de hadde røyket hasj kort tid forut. Begge ble anmeldt for forholdet.

Kun en time senere, klokken 0143 gjentok historien seg. En mann på 20 år ble innbrakt. Også han er anmeldt for forholdet .

OVERSTADIG BERUSET, HAUGESUND SENTRUM, HAUGESUND

Klokken 0004 ble en kvinne i 40-årene innbrakt til politihuset. Hun var for full til å ta vare på seg selv, og tilbrakte natten  politiets varetekt.     

KJØRING I RUSPÅVIRKET TILSTAND, HAUGESUND

En mann i 30-årene ble ved 0233 stoppet av politiet. Årsaken var at mannen kjørte på en mistenklig måte. Nærmere kontroll skulle vise at han var påvirket. Mannen var heller ikke innehaver av førerkort for bil. I tillegg hadde han en kniv på seg. To kvinnelige passasjerer ble også kontrollert. De to anmeldes for bruk av narkotika.