3-0_fkh

Andersens flotte frispark

Eirik Ulland Andersen bidro sterkt til at FKH rekruttene i dag vant finalen i vintercupen mot Skjold. Ulland Andersen scoret et flott frisparkmål og pirket inn et annet. Her kan du se frisparkmålet fra Andersen.

FKH 2 var det beste laget stort sett gjennom hele kampen.  Det var likevel Skjold som kunne tatt ledelsen etter 45 sekunder, men FKH slapp med skrekken. 13 minutter ut i omgangen pirket  Eirik Ulland Andersen inn 1-0 og gav FKH litt arbeidsro. Samme Ulland Andersen hadde også et flott skudd som smalt i tverrliggeren like før halvtimen var spilt. Skjold fikk en kjempemulighet til å utlikne like etter, men misset alene med Lars Øvernes.

Lagene gikk til pause med 1-0 til FKH rekruttene. 2. omgang startet rolig, men etter hvert kom Skjold mer med og skapte noen muligheter. Vel halvtimen var det duket for 2-0 og kampen var i realiteten avgjort. Lars Waage Hansen gjorde en god jobb og scoret sikkert. Eirik Ulland Andersen satte inn frisparkmålet like etter, og avgjorde kampen fullstendig. Andreas Tomren Stave fikk æren av å sette inn 4-0 like før slutt.