cecilie_pedersen_0

Cecilie Pedersen ble ikke solgt

Cecilie Pedersen er fremdeles Avaldsnesspiller. Overgangsvinduet stengte ved midnatt uten at Cecilie Pedersen ble solgt.

-Hun er ikke solgt, og har kontrakt med Avaldsnes ut denne sesongen, sier daglig leder i Avaldsnes, Norvald Kaldheim.

Avaldsnes og Toppserieklubben Arnar-Bjørnar var tidligere i vinter enig om en overgang for Cecilie Pedersen, men avtalen strandet da Pedersen ikke ble enig om sine personlige betingelser. Siden da har overgangsryktene rundt Pedersen vært mange. Den siste klubben som var på banen var toppserieklubben Lsk-Kvinner. Kaldheim bekrefter at Avaldsnes mottok et bud fra klubben.

-De kom med det vi mener er en symbolsk sum, og trakk seg da budet ikke var godt nok, sier Kaldheim.

Cecilie Pedersen sin kontrakt med Avaldsnes går ut ved sesongslutt i år. Den siste tiden har ikke Pedersen trent med klubben. Kaldheim ønsker ikke å spekulere i hvordan klubben vil forholde seg til kontrakten fremover.

-Dette vil jeg ikke uttale meg om, annet enn at hun er velkommen til å trene og spille for klubben, sier Kaldheim.

Det har ikke lykkes tvh.no å få kontakt med Cecilie Pedersen.