nb_sorensen

Brakstad overtar NB Sørensen

Ottar Haakon Brakstad satser på nytt på kaien. Nå overtar han NB Sørensen.

Brakstad overtar fredag driften av NB Sørensen på indre kai i Haugesund. Nå håper han at god mat og gode opplevelser skal trekke kundene til restaruanten.

-Det er en kjent klisje, men maten skal være i fokus hos oss. Et godt kjøkken er hovedingrediensen til en hver restaurant, sier Brakstad.

Det er ikke første gang Brakstad driver utested på kaien. I sin tid var han med å starte MM sammen med Rune Vika. I 2009 solgte han seg ut av selskapet. Siden har han drevet Haraldsvang kafè i Haugesund.

-Det er en tanke som har modnet over tid. Det blir spennende å drive på kaien igjen, og jeg ser frem til utfordringen, sier Brakstad.

NB Sørensen har drevet i Haugesund siden 2007. I fjor viste årsresultatet et underskudd på 879 000 kroner. Brakstad innrømmer at det er tøft å drive restaurant i Haugesund.

-Vi har en sommerperiode som er god. Problemet er at den er for kort. Resten av året er aktiviteten relativt liten, sier Brakstad.

Brakstad skal drive NB Sørensen sammen med sin kone, Synnøve Haftorsen. Han ønsker ikke å kommenter hvor mye dette kostet.

-Jeg mister ikke nattesøvnen. Jeg føler det er et fornuftig prisnivå, sier Brakstad.

Hør mer om denne saken i kveldens ”1730 direkte”