julepoker

Prøver lykken i Las Vegas

Når du er poker interessert og i tillegg fyller 40 år kan Las Vegas høres fristenes ut. For et pokerlag fra Haugesund ble nettopp den fristelsen for stor. I morgen setter de seg på flyet for å prøver lykken i Las Vegas.

I over 15 år har guttegjengen på syv spilt poker sammen. Like lenge har de drømt om å spille poker i gamblingens hovedstad Las Vegas. Når fem av syv fyller 40 år dette året bestemte gjengen seg for å gjøre drømmen til virkelighet. Nå har gjengen fem dager med gambling foran seg.

-Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse, sier Cornelis Brouwer.

Han forteller at gjengen har lagt av penger til turen hver gang de har møttes for å spille poker. Dermed er det en anselig sum guttegjengen disponerer i Las Vegas.

-Vi har et budsjett på 3300 kroner hver dag per spiller, altså totalt 23 000 kroner hver dag, sier Brouwer.

Og selv om det finnes mange eksempler på at folk har gamblet seg til millionærer i Las Vegas, er det flere eksempler på folk som har gått til grunne. Brouwer er forberedt på at gjengen taper alle pengene. Likevel, det finnes alltid en sjanse for å stikke av med den store jackpoten.

-Vinner en av oss jackpoten går vi bananas. Da ringer vi hjem og inviterer fruene over. Da blir vi nok en uke til, minst, sier Brouwer.