harald_stakkestad_ordforer_tysvaerh

– Uheldig tidspunkt

Tysværordfører og styreleder i Haugaland Vekst, Harald Stakkestad har ikke sett brevet fra Karmøy kommune, og kjenner derfor ikke til hele innholdet. Han mener likevel uspillet er uheldig.

– Ut ifra det jeg har lest på hjemmesidene til Karmøy kommune fremstår utspillet som merkelig og jeg er svært overrasket, sier Stakkestad.

Stakkestad mener utspillet kommer på et svært uheldig tidspunkt. Karmøy kommune og Haugaland Vekst har i lengre tid hatt en dialog med sikte på å få Karmøy inn i samarbeidet. Allerede denne uken skal eierne møtes for å diskutere saken videre.

– Sammensetning av styret og organisasjonen vil være en del av det vi forhandler om hvis Karmøy velger å delta. Det vi har gjort klart er at vi ikke ønsker å nullstille de prosessene som allerede er igang gjenom Haugaland Vekst, sier Stakkestad.

Vil legge om Haugaland Vekst

-Merkelig utspill fra Karmøy