politiskilt_2

Politiloggen

Vold, drikking og hærverk. Det er bare noen av meldingene politiet har vært nødt til å rykke ut på. Her er nattens politilogg.

Kl 0120 Ordensforstyrrelse, Haugesund

Politiet mottok flere meldinger om husbråk fra en privat bolig.  Da politiet ankom stedet ble de møtt av flere personer som hadde rømt ut av huset hvor en beruset mann i 20 årene hadde gått ”berserk” Vedkommende hadde knust vindusruter og inventar.  Da politiet ankom gikk han også til angrep på disse.  Innbrakt og satt i arrest.  Han er blitt anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann, samt ordensforstyrrelse.

Kl 0120 Skadeverk, Haugesund sentrum

Politiet mottok melding om bråk og skadeverk inne på et hotellrom på et av byens hoteller.

Blant annet var en baderomsdør sparket inn.  Politiet tok like etter hånd om gjerningsmannen.  Dette var en beruset 17 år gammel gutt, som var på rømmen fra en Barneverninstitusjon.  Vedkommende blir tatt hånd om av politiet inntil han kan hentes av repr. Fra Barnevernsinstitusjonen i morgen.

Kl 0322 Legemskrenkelse, Haugesund

Mann i 20 årene ble kjørt Haugesund sykehus i ambulanse, etter å ha blitt slått ned i Haraldsgata.

Skadeomfang er foreløpig ikke klarlagt da vedkommende er under undersøkelse.

Gjerningsmannen hadde stukket fra stedet, men politiet har innhentet opplysninger fra vitner på stedet.

Kl 0440 Legemskrenkelse, Nedstrand

Mann i 30 årene ble pågrepet i et bolighus, etter at han hadde slått sin samboer gjentatte ganger tidligere om natten.  Samboeren ble kjørt i ambulanse til Haugesund sykehus for behandling.

Skadeomfang er foreløpig ikke klarlagt.