petter_steen_ordforer_1

-Beste mannskap noensinne

Slik beskriver ordfører Petter Steen, de kandidatene Høyre har på sin liste til høstens valg. Tidligere toppmodell Mona Woll Håland, kommunelege Jostein Helgeland og tidligere lensmann Dagfinn Torstveit er noen navn på lista.

-Vi hadde et rolig nominasjonsmøte der en liste på 51 navn ble lagt fram av nominasjonskomiteen. Ved møtets slutt stod 55 navn på listen, flere kan vi ikke ha, sier Petter Steen. Han sier at rundt 40 % av kandidatene er kvinner. 

Tidligere Venstre-vararepresentant til Stortinget, Elin Frønsdal, er også på Høyres liste til årets kommunevalg.

Viktigere enn personene er kanskje partiets program. Det foreløpige programmet ble presentert på gårsdagens nominasjonsmøte, men styret i Haugesund Høyre vil først vedta det endelige programmet rundt påsketider, i følge Steen.