per_bjorn_habbestad

Apply avventer markedet

Både uroen i Midtøsten og jordskjelvet i Japan gjør at børsnoteringen av flere selskaper blir satt på vent.

Det er Dagens Næringsliv som skriver dette i dag (kun på papir). Apply er et industrikonsern som driver innen vedlikehold og modifikasjoner, subsea, boligkvarter, systemer og produkter til redere, olje- og oljeserviceselskaper, samt prosjektering og installasjon innenfor elektro, rør, ventilasjon og telekom. Selskapet vil altså avvente markedet med henblikk på en børsnotering.

Haugalandet og Sunnhordland

Apply Group er sammensatt av flere lokale bedrifter, dels i Stavanger, men også her nord, som for eksempel NSI (Avaldsnesbuen Olav Johan Nilsen og haugesunderen Jens Arne Thorsen), og ikke minst Leirvik Sveis på Stord. Adm. direktør i Apply er sveibuen Per Bjørn Habbestad (bildet), tidligere gjennom mange år en av topplederne i Aibel.