valgbilde_illustrasjon

Mangler fremdeles underskrifter

Partiet "De Kristne" mangler over halvparten av underskriftene som må til for å utfordre Kristelig Folkeparti på Bømlo under årets valg. Talsmann Terje Simonsen tror likevel parti vil stille på valglistene i Bømlo.

-Jeg er optimistisk i troen på at vi skal kunne få nok underskrifter til å stille, og vi har passert noen viktige hinder. Blant annet har vi kommet fram til de tre som skal stå øverst på nominasjonslisten, sier Simonsen.

Fristen for å levere liste er 31. mars. For å få lov til å stille liste på valglistene må «De Kristne » klare å samle minimum 300 underskrifter. Med rundt 130 innsamlede underskrifter hittil er det fremdeles et stykke igjen før partiet kan stille til valg i Bømlo.

Gruppen som kan komme til å danne partiet «De kristne» hadde møte i sin nominasjonskomité i går kveld. Der ble det bestemt at de vil går videre med valgplanene, selv om initiativtakerne hadde gitt seg selv en frist til 20. mars til å samle nok underskrifter. Simonsen regner med at man vil bruke det meste av tiden fram til listefristen på å få tilstrekkelig med underskrifter.

– Målet er at vi skal klare det, sier Simonsen.