71_gn__240

Vises på tv i morgen

Haugalandet fikk i fjor besøk av tv-teamet til serien "71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis". Nå er episoden klar til å vises på tv.

I tv programmet følger vi et knippe kjendiser på vei til Nordkapp. Mandag vises episoden som ble spilt inn i regionen. I episoden kappseiler kjendisene blant annet gjennom Karmsundet, og de heiser seg ned med tau fra Risøybroa. Flere lokale mennesker vil være med i episoden, deriblant folk fra Karmøy seilforening.

– Foreningen synes dette er kjempegøy. Dette er god reklame for seilsporten. Jeg skal benke meg til foran tv-skjermen, sier leder i idrettsstyret, Ronny Tollaksen.

Reiselivssjef Tore Gautesen har sett deler av episoden som blir vist på tv på mandag. Han er overbevist om at episoden vil gi et godt inntrykk av Haugalandet.

– Vi jobbet et et halvt år for å få lagt innspillingen til distriktet, og jeg er fornøyd med det som vises. Dette er god haugalandsreklame, sier Gautesen.

Om ikke lenge starter en ny innspilling på Haugalandet. Da er det programmet «Blanke ark» som skal spilles inn. Serien spilles inn på Borgøy, og vises til høsten.