politiskilt

Fengslet for seksuelt misbruk

En mann fra Litauen er varetektsfengslet etter at han misbrukte en 12 år gammel gutt seksuelt.
Politiet fikk melding om hendelsen lørdag ettermiddag. Overgrepet skal ha skjedd på et offentlig sted i Tysvær kommune, men politiet ønsker å gå nærmere inn på hvor så tidlig i etterforskingen. Det var faren til gutten og en annen voksen på stedet som meldte fra om hendelsen.
 
Politiet ønsker ikke å gå i detaljer om hendelsen, men mannen er siktet for utilbørlig seksuell adferd. Både gutten og hans far har snakket med politiet, og det vil bli tatt dommeravhør av gutten på et senere tidspunkt.
 
Det er uvisst om mannen har et kriminelt rulleblad i Litauen, men han skal ikke ha noe på rullebladet i Norge.
 
Tips vår nettjournalist hvis du vet noe om saken på tlf: 92451020 eller redaksjon@tvhaugaland.no