politi_huset_1

Politiloggen

Her er natten politihendelser.

KLOKKEN 0110

En mann i begynnelsen av 30-årene bli pågrepet etter vold mot sin samboer og hennes søster. Mannen hadde sparket og slått kvinnene, samt dratt dem etter håret. Mannen ble satt i varetekt, anmeldt og vil bli avhørt lørdag.

KLOKKEN 0300
Politiet pågriper en mann i midten av 20-årene fordi han har truet en jevnaldrende dørvakt og en annen person i slutten av 30-årene. Den pågrepne mannen opplyste først til dørvakten at han skulle drepe mannen i slutten av 30-årene, og navnga denne. Deretter knuste han en flaske og viftet med restene av denne mot dørvakten. Han vil bli anmeldt for forholdet.

KLOKKEN 0315
En kvinnelig bilfører i midten av 20 årene ble stanset av en politipatrulje på E134 i Ølen. Ved nærmere undersøkelser virket kvinnen påvirket av annet stoff enn alkohol. Det ble tatt utvidet blodprøve og kvinnen vil bli anmelt. Det ble også tatt beslag i førerkortet.

KLOKKEN 0350

Politiet fikk melding om en personbil som hadde kjørt ut av vegen og veltet rundt ved brannstasjonen i Kopervik. 4 personer var i bilen da uhellet skjedde, alle i alderen 19-21 år. De kom uskadd fra ulykken. Føreren, en kvinne i 20 årene blåste i politiets alcometer. Det viste utslag over det tillatte, og blodprøve ble tatt på stedet av legen. Kvinen ble anmeldt og politiet tok beslag i førerkortet.