eirik-ulland-andersen-460x2

Første lag klart for semifinale i Vintercupen

FKH2 slo Bremnes 4-3 og er klare for semifinale.

FKH ledet hele 4-0 til pause etter 2 scoringer av Eirik Ulland Andersen, 1 av Lars Waage Hansen og 1 av Eivind Espeland mot Bømlo-laget. I andre omgang reduserte bortelaget 3 ganger og det ble spenning i kampen igjen, men med bare 2 minutter igjen å spille etter den siste reduseringen greide ikke Bremnes å utligne og FKH2 gikk seirene ut av duellen og er klare for semifinale i Vintercupen.

– Vi roter det til for oss selv med ineffektivitet, unødvendige balltap, og personlige og strukturelle feil defensivt. Heldigvis kommer vi oss fortjent videre til semifinalen, og det ligger mye god læring i kampen, sa trener Tor Martin Hegrenes etter kampen til fkh.no.

Kampfakta:
FK Haugesund – Bremnes 4-3 4-0)
18. min. 1-0 Eirik Ulland Andersen
30. min. 2-0 Eirik Ulland Andersen
44. min. 3-0 Lars Waage Hansen
45. min. 4-0 Eivind Espeland
70. min. 4-1
77. min. 4-2
88. min. 4-3
Tilskuere: 30
FKH’s lag: Tommy Halvorsen (Fredrik Støle fra 46.) – Kristoffer Haraldseid, Endre Eide (Roger Johannesen fra 46.), Eivind Espeland (Jan Inge Haringstad fra 70.), Morten Bådsvik – Fredrik Deilkås, Espen Saghaug, Eirik Ulland Andersen, Lars Lindtner (Mathias Mellingen Tuft fra 70.) – Rune Mo, Lars Waage Hansen.