fkh-webside

Fkh.no får strykkarakter

I forbindelse med tippeligastarten har kommunikasjonsbyrået Nucleus foretatt en uhøytidelig vurdering av klubbenes hjemmesider. Den resulterer i nedrykk for Haugesund.
– Byrået har høy fotballinteresse, og vi har kombinert denne med vår faglige kompetanse på nettløsninger, og gjort en uhøytidlig, men likvel grundig kåring av Tippeligaklubbenes nettsider, sier juryformann og kommunikasjonsrådgiver Joachim Westher Andersen, som også har en fortid som informasjonssjef i Lyn. 
 
Juryen har valgt å legge særlig vekt på design, innhold og brukervennlighet, noe de fleste klubbene klarer å levere på en god måte, selv om det finnes noen helt spesielle unntak. 
 
– De aller fleste klubbene har solide nettsider, men noen prioriterer fryktelig merkelig, som for eksempel FK Haugesund som har valgt å legge ut masse filmtrailere fra Hollywood på forsiden sin, men som totalt mangler relevant billettinformasjon. Den synes vi var ganske morsom, sier Andersen. 
 
-Dette kommer ikke som en stor overraskelse for oss. Det er derfor vi kommer til å lansere nye nettsider om ikke så alt for lenge, sier markedssjef Asle Skjærstad. VI har jobbet med dette over litt tid og gleder oss til å presentere nye sider. Da regner jeg med at vi rykker opp og etablerer oss i toppen, sier Skjærstad.