egil_severeide_haugesundregionens_naeringsforening__0

Aldri vært mer populær

Fredag starter Haugalandskonferansen i Haugesund. Med 380 påmeldte har treffstedet aldri vært mer populært.

Konferansen er blitt et ”must” inne nettverksbygging på Haugalandet, og blir sett på som den viktigste møteplassen for bedrifter i regionen, sier administrerende direktør i Haugesundsregionens Næringsforening, Egil Severeide.

Det er 24. gang bedrifter og foredragsholdere møtes på konferansen, og populariteten er blitt så stor at det er ventelister for å delta. Under fredagens konferanse er Høyreleder Erna Solberg og tidligere statråd Victor Norman noen av foredragsholderne.

Vi skal også kåre årets bedrift i regionen, sier Severeide

Kandidatene til årets bedrift er Marine Aluminium, Coop Haugalandet og Bremnes Seashore. Westcon vant den gjeve prisen i fjor.