johan-nyland

Keeper blir spiss

Veatrener, Ståle Hetland, omskolerer lagets keeper de siste årene, Johan Nyland, til spiss. Nyland har overrasket i spissrollen og scorer mest på hver trening, sier veatreneren.
Vea mistet mange spillere foran denne sesongen, men Ståle Hetland føler likevel at de ligger greit an i forhold til seriestarten i 4. divisjon. Vi er rundt 15 mann på trening, og selv om vi er mange unge så går det greit, sier Hetland.
 
-Vi gjør forskjellige grep, og med Andre Fiskum som førstekeeper samt en god juniorkeeper på vei opp, så bruker vi mangeårig keeper, Johan Nyland, som spiss. Han har en enorm innsats og er den som scorer flest mål på trening om dagen, sier treneren.
 
Selv om Håvard Eriksen er førstevalget som spiss enda, så kan det være aktuelt at Johan Nyland spiller spiss i første seriekamp mot Orre, sier Hetland.
 
Kristoffersen sliter 
 
Vealagets kaptein, Henning Kristoffersen, skaper imidlertid litt hodebry for Hetland. Han sliter med skade i knærne og har kun spilt en treningskamp så langt i år. Henning trenger å bli skadefri og gå gjennom en opptrening så får vi se hvordan det går, sier Hetland. Med Henning på plass vil vi ha en god forsvarsfirer, sier han. Finn Tore Hetland er blant distriktets aller beste midtstoppere, og han vil være en bærende kraft i forsvaret, avslutter Hetland.