news_teaser_14362_skade_front

To nye på skadelisten

Jacob Sørensen og Umaru Bangura måtte begge byttes ut før pause i kampen mot Sandnes Ulf. Dermed begynner det å bli tynt i rekkene til FKH bare en uke før seriestart.
Allerede før halvtimen var spilt signaliserte danske Jacob Sørensen at han kjente antydning til en strekk i låret. Kun en uke før seriestart ønsket ikke Jostein Grindhaug å risikere en større skade, og tok Sørensen av banen. Dansken sier til Lokalsport.no at det ikke kjennes alvorlig ut.
– Jeg kjente en liten antydning bak i låret, og ønsket ikke å risikere noe så tett opp mot seriestart. Det kjennes ikke alvorlig ut, men jeg får se i morgen, sier Sørensen.

Verre kan det se ut for Umaru Bangura. I en løpsduell i slutten av 1.omgang ble Siera Leoneren liggende, med tydlige smerter i låret. Han fikk behandling av Darek Dalke, og haltet av banen. Dermed kan det se ut som om Bangura mister seriestarten mot Tromsø neste helg.

Både Joakim Våge Nilsen og Vegard Skjerve sto over dagens kamp grunnet skade. Assistentrener Rune Lothe håper likevel begge blir klar til serieåpningen. Fra før av er Juska Savolinen, Jarle Steinsland og Are Tronseth ute med skader.