fkh-460x260

Klarte kun uavgjort i generalprøven

FK Haugesund spilte alt annet enn glitrende fotball mot adeccoligalaget Sandnes Ulf.

For FK Haugesund sin del er håpet at en dårlig generalprøve gir en god premiere. Kampen mot Sandnes Ulf viste i alle fall at Jostein Grindhaug har mye å rett på frem til seriestart.

Gjestene fra Sandnes gikk aggresivt tilverks, og allerede etter 3 minutters spill tok gjestene ledelsen 1-0 etter skåring av Kamal Saaliti.

Sandnes Ulf var det friskeste laget det første kvarteret. Etterhvert tok FK Haugesund over mer av banespillet, uten at de klarte å skape de helt store sjansene. Daniel Bamberg kunne likevel utligne for FKH etter 24 minutter.

Kampen ble preget av en våt og glatt bane, og mange av FKHs utvalgte slet med å finne godfoten. Trygve Nygaard klarte likevel å sende FKH i ledelsne etter 32 minutter.

Gjestene gav ikke opp, og i en løpsduell med Umaru Bangura klarte Morten Eriksen å trekke seg fri å utligne til 2-2. Umaru Bangura ble skadet i duellen og måtte forlate banen.

Etter en tam 1.omgang skulle 2 omgang bli enda kjedeligere. Ingen av lagene klarte å produsere de helt store sjansene. Sandnes Ulf kjempet hardt, og klarte 4 minutter før slutt å  ta ledelsne å ny. Også denne gangen var det Morten Erikse som satte ballen i mål etter svakt markeringsspill.

FK Haugesund unngikk likevel tap i generalprøven da Chris Pozniak utlignet til 3-3 to minutter på overtid. Assistenttrener Rune Lothe mente laget hadde mye å rette på frem mot kampen mot Tromsø neste helg.

– Vi gjør ingen stor kamp i dag. Sandnes Ulf ville mer enn oss, og vi er nødt til å heve oss mot Tromsø, sier Lothe.

FK Haugesund spilte med følgende lag: Per Morten Kristiansen, Ole Kristian Kåkmo, Umaru Bangura (Eirik Mæland), Tom Erik Nordberg, Tor Arne Andreassen (Chris Pozniak), Jacob Sørensen (Erik Ulland Andersen), Ugonna Anyora, Trygve Nygaard, Daniel Bamberg (Alexander Søderlund), Thomas Sørum, Nikola Djurdjic.

Ubenyttet reserve: Lars Øvernes, Sten Ove Eike
%film%