news_teaser_14342_aakra-liten-hogre

Åkra – Kopervik 2-2

De oppmøtte fikk lite å varme seg på da Kopervik gjestet Åkra til dyst i vårkulden.

ÅKRA – KOPERVIK 2-2 (0-0)
Treningskamp – fredag 11.mars 2011
Åkra Idrettspark, Åkrehamn
 
51′ 0-1 Ingvar Karlsen (str)
52′ 0-2 Mikael Hårvik
58′ 1-2 André Helland
88′ 2-2 Geir Tharaldsen (str)
 
Om man ankom stadion noe sent gikk man ikke glipp av særlig mye, da det eneste av interesse i starten var et gult kort til Tim Batigov som handset på et litt for langt innlegg.
 
Kong Vinter ville derimot også være med, og valgte å dekke bane, spillere og tilskuere med et klassisk lag av vestlandsk sludd.
 
Etter snøfallet var det til tider svært lite kvalitet på pasningsspillet, og da Åkra for en gangs skyld så ut til å skape noe, felte Nordal rutinert Tharaldsen. Muligens som bakerste mann, men dommer lot det gå med gult.
 
I slutten av omgangen fikk Kopervik nesten uttelling for sitt lille overtak, men Hieu Van Le skjøt utenfor etter å ha tråklet seg inn i feltet, mens Roy Roaldsøy nok kunne ha brukt litt mer tid da han kom alene med keeper etter en klarering fra Rune Solhaug.
 
Etter sidebyttet var det mer som skjedde foran målene, og sju minutter ut i omgangen var Kopervik oppe i 2-0!
 
Først satte Ingvar Karlsen inn en straffe etter 51, før Mikael Hårvik doblet ledelsen minuttet senere da Helge Nordal benyttet seg av at de mørkeblås høyreback var en tur på sildefiske. Flott opprulling kronet med nettkjenning.
 
Like før timen reduserte laget fra ‘vestsie’ da André Helland headet inn en corner fra Geir Tharaldsen.
 
Etter scoringen slakket det av litt, og en del bytter og forandringer hjalp heller ikke på underholdningsverdien.
 
Like før slutt skulle publikum derimot få litt å diskutere, da Eivind Høvring gikk noe enkelt i bakken etter å ha blitt taklet av Son Van Vo. Dommeren valgte å blåse straffe, til flere fra Kopervik-leirens fortvilelse.
 
Geir Tharaldsen satte så ballen enkelt forbi en noe varm Rune Solhaug, som nok var fortvilet over at de blåkledde fikk med seg et noe ufortjent uavgjort.
 
"An va nok borti an, men an hadde kje trengt å øvedreve d." og "KILane hadde nok ikje sagt noge om d va deiras vei." var kommentarene som gikk på jungeltelegrafen etter kampen. Omtrent samtidig kom ambulansen med sirene forbi stadion, men det er heller tvilsomt at dette var på grunn av ‘skadene’ etter straffesituasjonen.
 
ÅKRA: T Larsen, A Rasmussen (T Risdal 45), A Nilsen, H Johannessen, M Caceres (A Underhaug 90), PA Aanensen, A Helland, H Einarsen, T Hovland (M Urge 59), G Tharaldsen (k), T Batigov (E Høvring 45)
 
KOPERVIK: R Solhaug, B Flatebø (LE Austevik 45), H Nordal, I Karlsen (k), K Gaard (C Alcock 45), JR Bakken (T Blikshavn 76), S Van Vo, R Jakobsen (GH Thomsen 60), R Roaldsøy, H Van Le (A Sebyera 88), M Hårvik