OSLO  20100502.  
FKHs Martin Christensen i duell med Morten M. Skjønsberg under eliteseriekampen mellom Stabæk og Haugesund på Ullevaal Stadion lørdag.
Foto: Cornelius Poppe / Scanpix

Christensen ferdig i FKH

Martin Christensen og FK Haugesund er i dag blitt enige om å avslutte kontraktsforholdet mellom partene. Det betyr at FKH's danske midtbanespiller reiser hjem til Danmark, og står nå fritt til å velge ny klubb.
– Vi ønsker å takke Martin for tiden han har vært i klubben. Han har bidratt positivt i spillergruppen og laget, og vært profesjonell og skikkelig i sitt forhold til klubben og treningsarbeidet. Vi ønsker han lykke til som fotballspiller, sier sportssjef Asbjørn Helgeland til fkh.no
 
Den 23  år gamle dansken skrev i fjor under en 3-års avtale med FKH og kom da fra italienske Rimini. Han hadde  kontrakt med FKH ut 2012 sesongen. 
 
Martin Christensen var kun 17 år da han debuterte i den danske Superligaen. Han har vært innom engelske Charlton, Heracles i Nederland og sist i den italienske klubben Rimini. Martin har spilt 28 U-landskamper for Danmark.