news_teaser_14022_hetland

Vea er stablet på bena igjen

Vea klarte ikke å stille lag mot Skjold sist uke, nå skal et halvskadd lag møte Kopervik.

Fredag greide ikke Vea å stille lag mot Skjold. I morgen tirsdag skal laget møte Kopervik.
– Vi kommer til å stille lag i morgen. Noen spillere begynner å komme tilbake så vi skal nok få samlet sammen en tropp, sier Vea-trener Ståle Hetland.

Selv om det muligens er et skadeskutt lag som mønstres i morgen er ikke Hetland redd for å møte fjorårets 2. divisjonslag.
– Nei vi er ikke det. Vi skal gi alt og gir ingenting gratis til Kopervik.

På lokalsport.no haglet kommentarene raskt etter at Skjold på sin hjemmeside meldte at poengene ble tildelt Skjold. Etter en stund skrev klubben at det ikke var tatt en avvgjørelse om kampen skulle avgjøres på walkover eller ikke. Slik forklarer treneren hvorfor de ikke stilte.
– Over 8 spillere var ute og troppen er på 14-16 mann, da går det ikke. Vi prøvde å få spillere med fra både B-laget og juniorlaget uten å lykkes.

Hetland spilte selv i 1-1 kampen mot Haugar tidligere i Vintercupen og kommer til å gjøre det igjen dersom det blir nødvendig.
– Jeg hadde spilt på fredag dersom vi kunne stilt et lag og kommer også til å gjøre det dersom det skjer igjen. Vi skulle gjerne hatt et par spillere til, men det har vi ikke. Det er flere spillere på B-laget til Vea  som kunne spilt på A-laget, men de vil ikke.

Hetland sa i fjor at han ville fortsette som trener med mål om å rykke rett opp. Det målet er ikke like realistisk lenger.
– Vi har ikke satt et mål for sesongen enda. Jeg ville rykke rett opp, men det var før vi mistet såpass mange spillere som vi har gjort, men jeg tror vi kommer til å ligge i toppen. Vi har en bra første 11’er, sier Hetland.