news_teaser_13882_otk0cfa9

Ny spiller til FKH

FK Norrköpings kaptein, Daniel Josè Bamberg, er klar for FK Haugesund. Brassen har skrevet treårskontrakt med klubben.

Sportssjef Asbjørn Helgeland er svært fornøyd med at nok en spiller er klar for klubben.

– Vi er svært glade for denne signeringen. Bamberg har vært en av de aller mest ettertraktede spillerne i Sverige i dette overgangsvinduet. Flere lag fra allsvenskan har vist interesse for brasilianeren, samt danske lag, sier Helgeland til FKH.no

Helgeland og FKH har hatt følere ute for spilleren siden tidlig i fjor høst. De har også forhørt seg om Bamberg med tidligere FKH-spiller Magnus Samuelson som har klokketro på Bambergs kvaliteter.

Bamberg hadde 15 målgivende pasninger fra sin høyrekant i fjor og scoret 4 mål for Norrköping som rykket opp til allsvenskan etter fjoråret. Han kom til Norrköping i 2006 og snakker svensk. Bamberg blir med når FKH reiser på to ukers treningsopphold til Tyrkia.