news_teaser_13722_news_teaser_10961_fkh-jubel-2-260x130

To ganger Søderlund gav seier

FK Haugesund vant 3-0 (2-0) i treningskampen mot Vard i dag. Alexander Søderlund scoret to ganger mot gamle lagkamerater. Her ser du høydepunkter fra kampen.

Vard åpnet best og hadde blant annet et skudd i tverrliggeren etter vel et minutt. 12 minutter scoret FKH på sin første sjanse, og tok over kampen. Alexander Søderlund var målscorer. Midtveis i omgangen var Thomas Sørum frampå og doblet ledelsen.

Etter pause var Vard bra med i starten, men FKH og Søderlund headet inn 3-0 og sikret seg en komfortabel seier.

Den italienske midtstopperen David Mateo Enrique spilte hele kampen for FKH, og trener Jostein Grindhaug var fornøyd med det han så. -Vi skal gi ham en tilbakemelding i løpet av kvelden eller morgendagen, sier Grindhaug.

FKH skal ha ny kamp allerede på torsdag da mot Stord.

%film%