Molenaar ferdig i FKH

FK Haugesund og Beau Molenaar har i dag valgt å avslutte forholdet og FKH-keeperen står i dag fritt til å kunne gå til hvilken som helst klubb. Dette melder fkh.no

Det var Rune Skarsfjord som hentet Beau Molenaar fra Notodden sommeren 2008, da 1. keeper Per Morten Kristiansen ble langtidsskadet. Nederlenderen skrev først et halvt års kontrakt med FKH før han senere på året inngikk en 3-årskontrakt. Den hadde gått ut etter årets sesong.
– Vi ønsker å takke Beau for tiden han har vært i klubben. Han har hatt en vanskelig situasjon, men vært profesjonell og skikkelig i sitt forhold til klubben og treningsarbeidet, sier sportssjef Asbjørn Helgeland, til fkh.no

Rune Skarsfjord tiltenkte Beau rollen som 1. keeper i FKH da han signerte sin 3-års avtale, men bare noen uker etterpå valgte Rune Skarsfjord å gå til jobben som hjelpetrener i Brann. Dermed ble det et nytt trenerskifte i FKH som valgte å satse på Per Morten Kristiansen da han ble skadefri. Med unge Lars Øvernes som "up-comming" keeper og eget produkt, ble det heller ikke reservelagsfotball på Beau Molenaar.
– Beau har vært uheldig, men slik kan dessverre fotball være. Han har imidlertid taklet dette enestående, og vi ønsker han alt det beste og lykke til videre i sin karriere, slutter Helgeland.

Alle muligheter
Beau Molenaar ønsker å satse videre som fotballspiller, og holder nå alle muligheter åpne. Han er åpen for tilbud fra nye klubber.
– Med familie i Haugesund blir jeg foreløpig værende, men skulle det dukke opp et tilbud får vi ta det derfra, sier Beau, til klubbens hjemmeside