news_teaser_13522_fkh-logo-260x80

Best i vest

FKH møtte Viking til finale i Vestlands Mesterskapet i ettermiddag for å avgjøre hvem som er best i vest.

Første omgang var relativt jevnspilt, men Stavanger-laget slet med å bryte ned et hardt arbeidende Haugesund-lag. Da var det farligere når FKH var i angrep. Tor Arne Andreassen var kreativ og god på venstresiden og hadde flere gode forsøk i starten av kampen uten å lykkes.

Etter 17 minutt blir Thomas Sørum spilt fri i 16-meteren og blir felt. Straffen tar spissmakker Nicola Djurdjic seg av og sender FKH opp i 1-0 ledelse, som også står seg til pause.

Andre omgang bar preg av mye bytter på begge lagene og lite fint spill. Haugesund var likevel det farligste laget og gikk opp til 2-0 etter 65 minutt. Sørum får et godt oppspill inne i 16-meteren og legger ballen igjen til unge Simen Grov som setter den kontrollert i høyre hjørnet. Fin scoring av unggutten som virkelig har vist seg frem denne helgen.

Fem minutter senere går Haugesund opp til 3-0 etter en kjempe kontring. En Viking corner ender til slutt hos Jacob Sørensen som setter full fart fremover. Chris Pozniak blir spilt alene med keeper og setter ballen sikkert i nærmeste hjørnet. Dette var hans tredje scoring for helgen, noe som gjør ham til mesterskapets toppscorer.

Minutter før slutt får Viking et noe billig frispark på FKH sin høyre side. Ballen slås inn i feltet hvor De Lanlay header inn et trøstemål for Stavanger-laget. Haugesund vinner likevel forholdsvis komfortabelt 3-1 og blir dermed kåret til Vestlands Mester 2011.

FKH:
Kristiansen – Kråkmo – Skjerve – Pozniak – Våge Nilsen – Sørensen – Nygaard – Anyora – Andreassen – Sørum – Djurdjic
Innbyttere: S. Grov – E. Andersen – Elsner – Søderlund – Eike