news_teaser_13502_fkhlag260x80

FKH utklasset Løv-Ham

FKH møtte i dag Løv-Ham i åpningskampen i årets Vestlands Mesterskap. Etter 0-0 til pause hevet Haugesund seg og vant til slutt komfortabelt 5-0.

Haugesund stilte med et sterkt lag, selv om det også var mange nye fjes blant de elleve utvalgte. Luka Elsner startet på høyreback, mens unggutten Ugonna Anyora startet sentralt på midten. Fremme fikk Alexander Søderlund sjansen i tospann med Nicola Djurdjic.

Første omgang ble en tam og sjansefattig affære. Haugesund hadde full kontroll bakover på banen, men slet med å skape de helt store sjansene. I pausen satte Jostein Grindhaug inn Sørum, Pozniak og unge Simen Grov, og skulle umiddelbart få betaling for dette.

Etter 3 minutt av 2. omgang satte Pozniak inn 1-0 på en dødball, og deretter var det kun snakk om hvor stor seieren skulle bli. Pozniak setter sitt andre for dagen etter 70 minutt, før Sten Ove Eike setter inn 3-0 fem minutter senere etter å ha parkert Løv Ham forsvaret på en kontring.

I det 80. minutt blir det klabb og babb i feltet etter nok en god dødball, og Eike setter sitt andre for dagen. Minutter før slutt raider en god Anyora inn i 16meteren og blir felt. Straffen setter han selv og fastsetter sluttresultatet til 5-0.

FKH:

Øvernes – Elsner – Skjerve – Tronseth – Våge Nilsen – Christensen – Anyora – Nygaard – Andreassen – Djurdjic – Søderlund

Innbyttere: Pozniak, S. Grov, Sørum, Eike, Deilkås