Ny dametrener klar for Avaldsnes

Avaldsens har ansatt Jan Tore Jaastad som ny dametrener og spillerutvikler i klubben.

Jaastad er 38 år gammel og har de siste årene jobbet somn spillerutvikler i Sogn og Fjordane. Han har vært ansatt i Norges Fotballforbund for å i vareta denne jobben. Jaastad flytter til Karmøy med familien og vil starte i jobben første uken i januar.

Jaastad skal også ha ansvar for trenerutviklingsarbeidet i Avaldsnes.

Norvald Kaldheim i Avaldsnes sier at de nå er glade for å ha fått en meget kvalifisert person til jobben. Dette betyr at damene vil få en veldig skolert person som vil legge stor vekt på lagbygging, og samtidig har stor kompetanse på å utvikle enkelt spillere, sier Kaldheim. Han understreker også at Jaastad har god oversikt over damefotballmiljøet i Norge.