news_teaser_13041_akra1

Blackburn snuser på åkraspillere

To av Åkra sine juniorspillere overbeviste så mye i en treningskamp mot et engelsk skolelag at Blackburn snuser på spillerne. Her ser du hvem.

Det er spillerne Tim Batigov og Messay Urge som gjorde sine saker bra i treningskampen. De spilte mot et skolelag bestående av de nest beste spillerne, som ikke kom inn på klubbenes treningsakademi. Åkrajuniorene som var på en sosial tur til England vant kampen 6-4 og de to scoret tre mål hver.

De imponerte så mye at en agent for Blackburn ba om mer informasjon om de to spillerne. Asbjørn Sevland i Åkra sier at dette er en måneds tid siden og at de foreløpig ikke har hørt noe mer fra den engelske klubben.

Både Batigov og Urge har hatt innhopp på Åkra sitt herrelag i 3. divisjon uten å ha spilt fast. De er 18 og 19 år gamle.