news_teaser_13022_adnan-260x130

Causevic og Søderlund skal trene med FKH

Årets 2. divisjonspiller Adnan causevic og Alexander Søderlund får 17 dager til å vise hva de er gode for.

Causevic er i søkelyset til Randaberg, men får nå også muligheten til å få napp hos Tippeligaklubben FKH. De to Vard-spillerne er ikke ukjente for FKH. Causevic har også tidligere trent med klubben og Søderlund har vært i juniorstallen til FKH.

– Det kommer nok en del  prøvespillere i løpet av desember, i tillegg at vi har noen lokale som skal får prøve seg. Blant annet flere av de unge spillerne på rek-laget, blant annet brødrene Grov og Eirik Ulland Andersen, sier sportssjef Asbjørn Helgeland. Det jobbes selvsagt også med andre utenlandske spillere, uten at noe er avklart foreløpig, skriver klubben på sine hjemmesider.