news_teaser_12801_aarets-spiller-2-550x150

Vinnerne er kåret

I dag avsluttet kåringene på lokalsport.no. Flere tusen stemmer har avgjort de 3 prisene.

Årets 2. div spiller, årets unge spiller i 3.div og årets damespiller er kåret av lokalsport.no sine besøkende. Flere tusen stemmer er talte og det ble til slutt svært jevnt i toppen av de forskjellige kategoriene. Vinnerne vil bli offentliggjort på fotballgallaen fredag. Showet sendes direkte på TV Haugaland 20.00.

Har du lyst til å være publikum på fotballgallaen? Det er fremdeles noen billetter igjen. Bli med på feslighetene der den lokale forballfamilien feirer seg selv. Meld deg på ved å ringe Inventum tlf: 986 37 000. Det koster 500 kroner for full pakke inkludert middag, velkomstdrink og inngang på krashna etter arrangementet. Du kan også kjøpe en rimeligere billett som koster 200, da får du ikke middag og velkomstdrink.