news_teaser_12701_feiring-95x130

Mot tredjedivisjon for Skjold

Skjold har ikke fått endelig svar på hvilken divisjon de spiller i neste år. Det ser dog lyst ut for Grinde-klubben.

Det blir høyst sannsynlig fire av de beste syverlagene som holder seg. Skjold er pr i dag det 4. beste syverlaget. Grane som er det 3. beste syverlaget slår seg sammen med et annet og da er Skjold plutselig det 3. beste syverlaget. Det virker derfor akkurat nå som Skjold er på trygg plass med tanke på spill i neste års 3. divisjon.

– Vi vil være helt sikre på at alt er klart før vi går ut med noe. I teorien kan f.eks et Tippeligalag ikke få lisens og dermed flyttes ned til 2. divisjon. Det vil få konsekvenser for 3. divisjon, sier arrangement ansvarlig i NFF Dag Vestlund til lokalsport.no. Han sier at de vil vite mer mot slutten av uka.