Snudde fra 3-2 til 5-3 på 4 minutter

Vard så ut til å gå mot tap mot opprykksklare Randaberg. I løpet av 4 svært underholdende sluttminutter snudde imidlertid hjemmelaget det hele til en solid seier.

Kampfakta:

Vard  – Randaberg 5-3 (2-1)

10.min 1-0 Alexander Søderlund
30.min 2-0 Jarle Wee
39.min 2-1 Kristoffer Bigseth Olsen
55.min 2-2 Joackim Baardsen
85.min 2-3 Joackim Baardsen
86.min 3-3 Ferdinand Krohn Haaland
88.min 4-3 Jørn Hansen Lilleng
89.min 5-3 Alexander Stølås

Vard tok kommandoen fra start i det som skulle vise seg å bli en svært underholdende kamp. Allerede etter tre minutters spill kunne Jarle Wee ha gitt Vard ledelsen, men han klarte ikke å presse ballen under tverrliggeren.

10 minutter ut i kampen gir Alexander Søderlund hjemmelaget ledelsen etter fint kombinasjonsspill av Vard.

Rødtrøyene hadde initiativet i kampen, og det var alt annet enn ufortjent da Jarle Wee doblet ledelsen med et vakkert langskudd etter 30 minutter.

Gjestene kjempet seg inn i kampen, og seks minutter før pause reduserte Kristoffer Bigseth Olsen for Randaberg. Lagene gikk dermed til pause med 2-1.

2.omgang kunne startet på ypperlig vis for vertene. Jarle Wee sitt forsøk etter 53 minutter gikk imidlertid i stolpen. I stedet er det gjestene som får ballen i mål. Joackim Baardsen utligner til 2-2 etter 55 minutters spill.

Spillet bølget frem og tilbake, og begge lag skapte flere store sjanser i 2. omgang. Det var likevel ikke før det gjensto 5 minutter av kampen at underholdningsverdien ble av det glitrende slaget. Først gir Joackim Baardsen gjestene ledelsen 3-2 fem minutter før slutt. Vard går rett i angrep og Ferdinand Krohn Haaland utligner til 3-3. Like etter sender Jørn Hansen Lilleng vertene i føringen igjen. Ett minuttt før full tid fastsetter Alexander Stølås sluttresultatet til 5-3. Vard ender på 5. plass i sin avdeling.

– Vi gjør det unødvendig spennende, men det var viktig å vinne slik at vi får med oss litt selvtillit inn i neste sesong, oppsummerer kaptein Jørn Hansen Lilleng