Poengdeling i siste kamp

Kopervik ledet til pause, men måtte til slutt nøye seg med ett poeng i Tore Emberlands avskjedskamp

Kampfakta:

44 min.   1-0   Bala Garba
66 min.   1-1   Dreshaj Dardan

Kopervik tok imot nedrykkskollega Start 2 i årets siste seriekamp, og etter en sjansefattig første halvtime kommer omgangens største sjanse. Helge Eikeskog smeller til fra kanten av sekstenmeteren. Ballen går via stolpen og ut i feltet, men gjestene får til slutt klarer. Minuttet før pause derimot får hjemmelaget uttelling. Bala Garba header inn 1-0 etter en corner.

Kopervik gikk rett i angrep etter hvilen og skapte noen gode sjanser til å øke ledelsen, men i stedet var det Start 2 og Dreshaj Dardan som utlignet. Dardan fikk stå helt umarkert på fem meter og heade inn 1-1. Begge lag prøvde å vippe kampen i sin favør, uten nevneverdig hell, og dermed endte det med poengdeling på Åsebøen.