Traurig på Sletten

Vedavåg – Buøy 0-1 (0-0)

90: 0-1 Fredrik Kristensen

Sesongens siste kamp på Sletten var også en av sesongens minst severdige kamper. Ingen av lagene hadde noen ting som helst å spille om, og det virket som sesongen var over allerede før kampen startet. I første omgang var det null registrerte målsjanser, og omgangens beholdning var et rødt kort til bortelaget. Man skulle kanskje tro at hjemmelaget da ville utnytte dette resten av kampen, men Vedavåg klarte til tross for stort ballinnehav aldri å bryte gjennom forsvaret til Buøy. Etter 90 kjedelige minutter skjedde det imidlertid mye på overtid. Etter et par kjempesjanser for Buøy skulle de også få vinnermålet etter en tabbe i Vedavåg-forsvaret. Det blir bommet på en klarering, og ballen går gjennom til en Buøy-spiller som avslutter sikkert i mål. Dermed endte kampen med borteseier,

Børs:

Johan Nyland – 5

Kjell Flotve – 5

Henning Kristoffersen – 6

Finn Tore Hetland – 7

Richard Vea – 6

Hans Olav Simonsen – 5

André Helland – 5

Gunnar Svela – 5

Johan Robertsen-Langåker 4

Håvard Eriksen – 5

Mikael Hårvik – 4

Innbyttere:

Christopher Alcock – 5

Kenan Muminovic
Stein Tore Håvik
Alf Reidar Smelvær
(alle for lite spilletid til børs)