news_teaser_12341_skjold-logo-260x130

Svekket Skjold-lag møter toppet Staal-lag

Staal spisser laget inn mot kvalikkampene i kveldens kamp mot Skjold. Det er dårlig nytt for de gulkledde som må vinne kveldens kamp.

Skjold stiller et svært svekket lag, disse er ute:
–    Rune Lindanger.
–    Martin Vestbø.
–    Vadim Petrenko.
–    Jan Einar Frøland.
–    Hans Kristian Risanger.
–    Jan Reidar Tjøsvold.
I tillegg er Snorre Askeland usikker.

Skjold-kaptein Øyvind Hompland er likevel optimist.
–    Vi skal gjøre vårt beste. Det er det som er fokus og vi skal gjøre alt for å vinne, sier Hompland.

Med seier over Staal er Skjold i praksis sikret ny 3. divisjonskontrakt. Staal har imidlertid ikke tenkt å la Skjold få 3 poeng.
–    Staal har selvfølgelig ingen planer om å tape årets siste seriekamp etter å ha gått en hel sesong uten tap og kommer til å stille toppet lag før kvalikken neste helg. Det passer Staal perfekt med en tøff kamp mot ett Skjold-lag som må gi 100 prosent og som kommer til å gi Staal hard kamp om poengene i dag, skriver klubben på sin hjemmeside.

Skjold har prestert under forventing i årets sesong, Staal har sin oppfatning om hvorfor det har gått så dårlig med årets Skjold-lag.
–    Trener Rune Lothe har hele tiden vært klar på at hovedmålet er å utvikle spillere og det har virket som om en har trodd en er for gode til å rykke ned. Det ser ut som dette har vært en hvilepute på spillerene som ikke har våknet før i høst og i seneste laget.

Skjold hadde håpet å ha klar en ny trener til kveldens kamp, det har ikke lykkes.
– Vi har desverre ikke fått en avklaring på trenersituasjonen. Etter kampen i kveld har spillerne en måneds ferie, vi satser på å ha en trener klar etter den, sier Viggo Breitve.