Snudde 0-2 til 4-2

FKH-rekruttene gjorde som A-laget og snudde kampen mot Sola. 0-2 endte med 4-2 til rekruttene.

Kampfakta: FKH 2 – Sola 4-2 (2-2)
0-1
0-2 35.min
1-2 Sten Ove Eike 36.min
2-2 Sten Ove Eike 54.min
3-2 Eirik Ulland Andersen 86.min
4-2 Fredrik Deilkås
Det hjalp lite at FKH stilte med flere A-lagsspillere fra start. Laget havnet tidlig bakpå mot Sola. Før halvtimen var spilt ledet gjestene 0-2.

Rekruttene viste imidlertid god moral, og kjempet seg gradvis inn i kampen. Etter 35 minutters spill blir Sten Ove Eike spilt fint gjennom. Skudnesbuen reduserer enkelt til 1-2. Bare et minutt senere er Eike på ferde igjen og lagene er like langt til pause.
 
FKH 2 gjorde 7 bytter i pausen. John Pelu, Sten Ove Eike og flere andre A-lagsspillere ble byttet ut mot yngre krefter, uten at det så ut til å svekke laget nevneverdig. Unguttene skapte flere sjanser foran Sola-målet, og etter 54 minutters spill tar FKH 2 ledelsen.

Eirik Ulland Andersen trekker seg forbi to solaforsvarere og gir FKH 2 3-2. FKH´s nest beste malte på, og kunne ved flere annledninger øke ledelsen. Likevel måtte laget vente til det gjensto få minutter av kampen før den ble punktert. Fredrik Deilkås dribler av 3 solaspillere og fastsetter sluttresultatet til 4-2 til FKH 2.

Spillerbørs:
Lars Øvernes 5
Aleksander Nilsen 6
Are Tonseth 5
Eivind Espeland 6
Espen Saghaug 6
Ugonna Anyora 5
Erlend Grov 7
Simen Grov 6
Martin Christensen 5
John Pelu 5
Sten Ove Eike 6
——-
Lars Våge Hansen 6
Andreas Lie Hauge 6
Martin Lie Hauge 6
Eirik Ulland Andersen 6
Fredrik Deilkås 6