news_teaser_11961_feiring-95x130

Slik berger Skjold plassen

Det er en minimal sjanse for at 7. plassen fremdeles kan redde Skjold.

Skjold tapte mot FKH2 sist fredag og fikk med det et vanskelig utgangspunkt med tanke på å beholde plassen i årets 3. divisjon. Laget har nå sanket 1,52 poeng i gjennomsnitt hver kamp. Det er 4. best i oversikten over lagene som befinner seg på 7. plass i samtlige 3. divisjoner i Norge.
Slik ser oversikten over de beste syverne ut:
Odd 3    1,74
Grane    1,66
Funnefoss/Vormsund    1,6
Skjold    1,52

Det er for øyeblikket bare en plass til et syverlag i neste års 3. divisjon. For at Skjold skal kapre denne må følgende skje:

Skjold vil med seier i sin siste kamp hjemme mot Staal Jørpeland ende på 1,58 poeng i snitt. Dersom Skjold hanker inn de 3 poengene har Tysvær-laget gjort det de kan gjøre for å beholde plassen og skjebnen ligger i de lagene over dem på ”tabellen” sine hender.

Odd 3 har 3 kamper igjen:
Pors Grenland 2(5.) borte på torsdag, Skotfoss(14.) borte neste mandag og Gvarv(10.) hjemme på Skagerak Arena 21. oktober. Odd kan ikke vinne noen av disse kampene skal Skjold ha mulighet til å ta igjen Skiens-laget.

Grane har to kamper igjen:
Førstkommende lørdag borte mot topplaget Jerv og den 23. hjemme mot bunnlaget Donn. Skjold tåler 1 uavgjortresultat men ingen seirer til Grane i disse kampene.

Funnefoss/Vormsund har bare en kamp igjen og den spilles førstkommende lørdag. De møter Åkrene (12. plass) hjemme. Alt uten om 3 poeng til hjemmelaget gagner Skjold.

Går disse resultatene Skjolds veg er grindelaget i 3. divisjon også neste år.