Tap i Tønsberg

Kopervik hadde kun æren å spille for i søndagskampen mot FK Tønsberg. Det gikk dessverre som det har gått så mange ganger før denne sesongen…

FK TØNSBERG – KOPERVIK IL            2-0 (1-0)
24.serierunde – 2.divisjon avdeling 3
Tønsberg Gressbane, Tønsberg – søndag 10.oktober 2010
 
21′ 1-0 Håvard Andreassen
87′ 2-0 Benjamin Stokke
 
– D va ein bra kamp, å me burde fått mer utav d. Me fortjente mer enn null poeng idag!
 
Jan Robert Bakken oppsummerer oppgjøret mot Tønsberg slik de fleste med tilknytning Kopervik ILs Senior Herrer har gjort etter poengtap tidligere denne sesongen.
 
Muligens er det hold i ordene, ettersom det var Kopervik som startet kampen friskest, men det var bortelaget som scoret målet.
 
Før vertenes Andreassen stanget ballen i mål fra et hjørnespark, hadde KILane allerede vært farlig frempå flere ganger.
 
Roy Roaldsøy hadde et skudd som gikk tverrligger-ned, men dessverre var det tyskprodusert banemerking på Tønsberg Gressbane.
 
For øvrig et lite passende navn på en kunstgressbane, som trolig var grunnen til at Bala Garba måtte ut med ryggplager allerede før kvarteret var gått.
 
I tillegg til Roaldsøys forsøk var Leif Johan Johannessen alene gjennom, men keeper fikk parert. Anders Høies volleyskudd led samme skjebne, og like etterpå lå Kopervik under.
 
Gjestene fortsetter derimot presset, og skaper tidvis farligheter, men ingen av dem resulterer i scoringer.
 
Etter pause tar vertene mer over, men istedet for å ro i land ledelsen, går de offensivt til verks. Kopervik svarer med samme mynt, og det blir en fartsfylt andre omgang.
 
I følge FK Tønsbergs hjemmesider kommenterer trener Tor Thodesen at hans menn burde scoret flere, for det var ingen tvil om hvilket lag som var det beste.
 
Avgjørelsen kom derimot ikke før i det 87. minutt, når Stokke header et innlegg fra kan forbi keeper Rune Solhaug og i mål.
 
Like etterpå kommer reservekeeper Torstein Jelsa Larsen inn, men dog for høyrekant Anders Høie. Kristian Gaard erstatter på samme tidspunkt Hieu Van Le. For øvrig Jelsa Larsens debut som utespiller i 2.divisjon.
 
Kopervik hadde med disse byttene tømt benken, da hele seks spillere var utilgjengelige til dagens kamp. Helge Eikeskog hadde karantene med 3 gule, Idar Mathiassen, Eivind Grønningen og Glenn Helge Thomsen er ute med skader. Kaptein Ingvar Karlsen var i barnedåp, mens Lars Eirik Austevik rett og slett forsov seg til flyet fra Bergen. 
 
Den ‘pensjonerte’ ringreven Roger Engedal spilte dermed hele kampen i midtforsvaret, og nærmer seg stadig opprykk på adelskalenderen.
 
KOPERVIK:
Rune Solhaug – Hieu Van Le (Kristian Gaard 88), Roger Engedal, Helge Nordal, Magnar Mathiassen – Roger Jakobsen, Roy Roaldsøy, Son Van Vo, Anders Høie (Torstein Jelsa Larsen 88), Leif Johan Johannessen – Bala Garba (Jan Robert Bakken 14)
 
Gult kort: Hieu Van Le (62)