Siste:

Avaldsnesjentene varlser protest

Avaldsnes spilte i dag uavgjort 1-1 mot Kongsvinger i kvalifiseringskampen til 1. divisjon. Det er likevel varslet protest fra Avaldsnes sin side.

Med 1-1 som resultat, er det fremdeles åpent hvem som vinner kvalifiseringen. Kongsvinger skal spille mot Urædd, og vinner de med mer en 1 mål, så rykker de opp. Forutsatt at det ikke blir noe ut av protesten.

Det hele kan imidlertid bli seende helt annerledes ut. Dersom Avaldsnes gjør alvor av å sende inn den varslede protesten vil det kunne bli omkamp på Kongsvinger.

Bakgrunnen for at Avaldsnes varsler protest er at dommeren tillot inntil sju innbytter og muligheten for å bytte samme spiller inn igjen flere ganger. Dette er vanlige innbytteregler i seriekamper.

Forbundet skal imidlertid ha sendt ut et eget skriv på forhånd som definerer innbyttereglene for kvalifiseringskampene. Disse sier at det kun skal tillates tre innbytter på vanlig måte for toppfotballen.

Avaldsnes gjorde dommerne oppmerksomme på dette både før og under kamp, uten å få forståelse for dette av dommerne, sier lagleder Reidun Tveit Pedersen. Klubben må nå bestemme seg innen mandag om de vil sende protest til Forbundet.