3 nye poeng til Vard

Vard var aldri truet mot Vindbjart. Tre mål og en «streaker» var underholdningen på Haugesund stadion.

Kampfakta:

Vard – Vindbjart 3-0 (3-0)

3.min 1-0 Øivind Liestøl
16.min 2-0 Jørn Hansen Lilleng
44.min 3-0 Oddbjørn Skartun

Vard fikk en drømmeåpning mot Vindbjart. Allerede før det var spilt tre minutter ledet vertene 1-0 på et praktfull skudd av Øivind Liestøl.
 
I en heller kjedelig kamp var det Vard som hadde initiativet. 16 minutter ut i kampen er det klart for nok et langskudd. Denne gangen er det Jørn Hansen Lilleng som treffer godt og øker til 2-0.

Gjestene skapte ingenting, og det var mer et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli heller enn om gjestene skulle klare å resudere. 1 minutt før full tid punkteres kampen. Vindbjartforsvaret spiller en horribel tverrsoverpasning. Oddbjørn Skartun er våkent frempå og snapper ballen. Alene med keeper gjør han ingen feil og sender vertene i ledesen 3-0.

2.omgang ble en ren transportetappe for hjemmelaget. Flere ganger var de farlig frempå, og kunne med litt mer hell og dyktighet ledet både 4 – og 5-0.
Målene uteble, men underholdning ble det likevel da en "streaker" entret banen. I tilnærmet nettoen løp mannen over banen, og satte seg på gjestenes benk. Han ble tilslutt geleidet bort.

Vard vant dermed relativt enkelt 3-0 mot Vindbjart.