news_teaser_11702_aarets-spiller-2-550x150

Vinn billetter til FKH-Molde

Registrer deg og vinn 2 FKH-billetter til FKH – Molde kampen.

Nå kan du lage din egen bruker på lokalsport.no. Registrering er frivillig, men du får mange fordeler ved å kommentere som en registrert bruker.

Når du er registrert vil du få et unikt brukernavn som ingen andre kan bruke når de kommenterer. Du slipper å skrive inn spamkode, og du får muligheten til å laste opp et profilbilde som vises ved siden av nicket ditt når du kommenterer. Det står og hvor mange ganger du har kommentert slik at du kan bygge autoritet og et rykte på kommentarfeltet.
–    Dette er et stort skritt for oss, sier Frode Nygaard redaktør i lokalsport.no. Vi har kontinuerlig vurdert om vi skal innføre registrering av brukerne og nå tar vi første skritt med å tilby en frivillig registrering. Vi tror dette vil heve kvaliteten på kommentarfeltet.

Dersom du registrerer deg innen fredag 22. er du med i trekningen av 2 billetter til FKH – Molde.

For å registrere deg trykker du på ”registrer meg” oppe til høyre på siden. Du vil da måtte fylle inn noen felter. Det er viktig at du registrerer deg med en gyldig e-post adresse.
Du vil få tilsendt et generert passord som du bruker til å logge inn med første gang. Etter at du er logget inn kan du endre til et valgfritt passord under mine innstillinger oppe til høyre på siden.

Din informasjon vil ikke vises til andre brukere. Registrer deg her!

PS! Dersom du ikke får mottatt mailen med passord, sjekk søppelpostkassen din!