Siste:

Cecilie avgjorde for Avaldsnes

Tre mål av Cecilie Pedersen sikret Avaldsnes første stikk i kampen om opprykk til damenes 1. divisjon. Urædd ble slått 4-3.

Det var gjestene fra Urædd som tok ledelsen tidlig i 1. omgang. Avaldsnes kom tilbake og utlignet ved Mona Staveland Nilsen like etter. Deretter var det duket for Cecilie Pedersen. Hun scoret først to ganger før gjestene reduserte til 3-2 like før pause. Midtveis i 2. omgang økte hjemmelaget til 4-2 og alt så avgjort ut.

Et selvmål gjorde at Urædd reduserte til 4-3, men de klarte ikke å skape store målsjanser i sluttminuttene, og dermed ble det tre poeng til Avaldsnes.

Første av tre

Dette var den første av i alt tre kvalifiseringskamper. Neste helg møter Avaldsnes Kongsvinger på bortebane før Kongsvinger og Urædd møtes i siste kamp. Det er kun vinneren av gruppespillet som rykker opp og dersom Avaldsnes vinner mot Kongsvinger neste helg, vil det hele være avgjort og siste kamp trenger ikke spilles.

Tidliger FKH trener, Åge Steen, var på Avaldsnes idrettssenter og så kampen. Han jobber som lærer ved fotballgymnaset i Kongsvinger og kjenner godt til jentene som skal møte Avaldsnes. – Det er nærmest et rent juniordamelag som ble nummer to i sin avdeling på østlandet, sier Steen. Han syntes Avaldsnes virket solide, og var imponert over Cecilie Pedersen.