news_teaser_11521_news_teaser_8161_olsen-tabbe-liten-topp-260x

Over og ut for Nord

I dag kom beskjeden om at Nord er strøket fra årets 3. divisjon og flyttes ned til 4. divisjon fra neste år.

Daglig leder i Rogaland Fotballkrets,Trond Tengesdal, sier at kampreglementet er klart og at det ut fra det ikke var en vanskelig beslutning å stryke Nord etter at de unnlot å møte til kamp. Det var likevel vanskelig fordi det er en dramatisk avgjørelse for klubben, sier han. Kampreglementet gav likevel lite rom for en annen avgjørelse.

Hastemøte

Kretsstyre hadde i dag innkalt til hastemøte for å behandle saken. -Egentlig skulle vi ikke hatt styremøte før den 14. oktober, men vi følte at det var for langt fram i tid. Det er viktig at lagene kjenner forutsetningene i innspurten, sier Tengesdal.

Som følge av at Nord sine kamper blir strøket endrer også tabellen seg noe. Åkra er det laget som tjener mest på dette, ettersom de i utgangspunktet avga poeng mot Nord da de spilte uavgjort. Ny tabell for lagene ser du her

I kampen om 6 plassen ser tabellen nå slik ut:
                                                   
                                K                             P
                         

 

 5. Sandnes Ulf 2

20

     

32

 

 

6. Skjold

21

     

32

 

 

7. Åkra

20

     

32

 

 

8. Vedavåg

20

     

30

 

Tung dag

Dette er en tung dag, sier nordtrener Tore Tverderøy. Han synes godt at Nord kunne fått spilt de fire siste kampene i årets serie, men sier liekvel at han forstår kretsens avgjørelse.

-Nord har rotet det til for seg her og det er trist, nå skal vi ha et møte med spillerne i kveld så får vi se hva de sier. -Jeg kommer også til å informere om at jeg gir meg som trener for A-laget til Nord neste sesong, sier Tverderøy.