Trekker seg etter tabbe

Fotball formann i SK Nord John Erland Ferkingstad har stilt stillingen sin til disposisjon.

Ferkingstad skulle lede Nord i kampen mot Staal Jørpeland søndag. Da bare ni spillere var tilgjengelige valgte han å trekke laget. Det skulle han aldri gjort. Nå risikerer laget å bli strøket fra divisjonen.
–    Jeg tror ikke de visste hvilke konsekvenser dette kunne få, sier den sykemeldte hovedtrener Tore Tverderøy. De regnet nok med at de ville få noen tusenlapper i bot, men dette er ikke juniorfotball.

Daglig leder i SK Nord Siv Rendedal forteller til lokalsport.no at Ferkingstad stilte mandag kveld sin stilling som fotballformann til disposisjon.
Nord har nå sendt sin forklaring på saken og det er opp til kretsen hva som blir Nords skjebne.
–    Jeg har ikke lest gjennom rapporten, men vil gjøre det i dag og vi vil sannsynligvis komme med en avgjørelse i morgen ettermiddag, sier daglig leder i Rogaland fotballkrets Trond Tengesdal.

Som lokalsport.no fortalte tidligere i uken vil en stryking av Nord ha stor betydning for tabellsituasjonen. Derfor mener Tverderøy at kretsen bør tenke seg ekstra godt om før de stryker laget.
–    Konsekvensene er så enorme i år og dette påvirker mange lag. Vi er inneforstått med at vi har gjort noe galt og godtar vår straff, men dette straffer også andre lag. Vi er klare til å spille resten av sesongen. Dersom jeg hadde ledet laget på søndag hadde jeg reist ned med ni mann og spilt selv om så hva.

Ferkingstad er på ferie og var ikke tilgjengelig for kommentar.