news_teaser_11421_news_teaser_10561_rodtkortsitv260x130

Nord kan bli disket

Som følge av at SK Nord unnlot å reise til Jørpeland for å spille kamp denne helgen, kan laget bli disket og strøket fra serien. Dette kan igjen få konsekvenser for hvem som beholder plassen i divisjonen.

Daglig leder i Rogaland Fotballkrets, Trond Tengesdal, sier at reglementet er tydelig og strengt. Dersom et lag har minst syv spillere kan de spille kampen. Nord hadde ni spillere tilgjengelig, men valgte likevel å bli hjemme.

–Vi henter nå en forklaring fra Nord, og vil behandle saken raskt, sier Tengesdal. Han sier at det kun er i ekstraordinære tilfeller at de aksepterer at et lag ikke møter til kamp.

-Det er ikke vits i at Nord spiller de siste kampene dersom de blir diskvalifisert, vi kommer derfor til å styrebehandle denne saken som en hastesak antar jeg, sier Tengesdal.
Dersom Nord blir strøket vil alle resultatene blir strøket. Det vil igjen få konsekvenser for tabellen. Skjold og Åkra er lagene som kommer best ut av det i kampen m 6 plassen, dersom Nord strykes. ”Ny tabell” vil se slik ut rundt 6. plassen:
 
Tabell i dag:                            Poeng:
 
5. Sandnes Ulf 2                           38
6. Vedavåg Karmøy                       36
7. Skjold                                       35
8. Åkra                                         33 *
 
Justert tabell dersom Nord sine kamper strykes:
 
5. Sandnes Ulf 2                              32
6. Skjold                                         32 **
7. Vedavåg Karmøy                          30
8. Åkra                                            29 *
 
(* en kamp mindre spilt, ** en kamp mer spilt)