Nord snøt Staal fra seriemsterskapsfesten

Nord stilte ikke opp til kamp på Jørpeland.

Kun 9 mann stilte opp da bussen skulle forlate nordfylket til kamp mot serieleder Staal Jørpeland. Da mente ledelsen i Nord at de ikke hadde annet valg enn å trekke seg.

Dermed snøt de et trofast publikum på Jørpeland for en festdag. I et strålende solskinn var det nok mange som ville se dagens oppsatte kamp mellom suveren serieleder mot det suverene bunnlaget.

På dette nivå er må det være mange år siden noe lignende har skjedd. Staal-trener Hallgeir Hinna kunne ikke huske det og la til at det var irriterende at det ikke ble kamp slik at Staal kunne krone seriemesterskapet.

Vi håper dette er et engangstilfelle, for spillere på dette nivå legger ned et solid stykke treningsarbeid, og da er belønningen å spille kamper og ikke penger.

Ved ikke å møte opp er regelen at resultatet settes til 3-0 til Staal, dette må imidlertid Rogaland Fotballkrets behandle før det er offisielt. Men med det resultatet er Staal seriemester og kan se frem mot to avgjørende kvalikkamper senere i høst. For Nord sin del blir det nok jumboplass – og ved å ikke møte opp til kamp er det fullt fortjent.